14 Mayıs Eczacılık Günü Gala Yemeği Ve Plaket Töreni Düzenlendi.

date14 Mayıs 2016 - 20:00 date14 Mayıs 2016 - 22:00 categoryKonya Dedeman Hotel

14 Mayıs Eczacılık Haftası münasebetiyle Odamız Dedeman Hotel' de 14.05.2016 tarihinde Gala Yemeği düzenlendi. Gala yemeğine; Konya İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan KÜÇÜKKENDİRCİ, Tabip Odası Başkanı Dr. Seyit KARACA, Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Gürbüz ELDENİZ, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Dr. Ecz. Harun KIZILAY, Bursa Ecza Kooperatifi Denetim Kurulu Üyesi Ecz. Serhat URAŞ, Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep PEKTEMİR, Konya Gazi ve Şehit Aileleri ve yakınları, Selçuk Ecza Deposu ve Bursa Ecza Kooperatifi Yöneticileri ile Meslektaşlarımızın katılımları ile Oda Başkanımız Ecz. Cemil KARAKAP’ ın açılış konuşması ve Odamızın Kuruluşunun 60. Yıl Sunumunun ardından, Geçmiş Dönem Oda Başkanlarımıza 60. Yıl anısına plaket taktim edildi ve Meslekte 25 ve 40 yılını dolduran meslektaşlarımıza plaket töreni düzenlendi.