Erzurum Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 3. Geleneksel Beyaz Önlük Giyme Töreni Düzenlendi.

date28 Mart 2016 - date28 Mart 2016 - 17:00 categoryAtatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Konferans Salonu

Oda Başkanımız, Ecz. Cemil KARAKAP' ın katıldığı, Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi “3. Geleneksel Beyaz Önlük Giyme Töreni” Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda yapıldı. Açılış konuşmalarının ardından birinci sınıf öğrencilerine önlükleri giydirildikten sonra; 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası Başkanı Ecz. Halit Hezkıl USLU moderatörlüğünde, 5. Bölge Konya Eczacı Odası Başkanı Ecz. Cemil KARAKAP, 3. Bölge İzmir Eczacı Odası Başkanı Ecz. Tuncay SAYILKAN, 10. Bölge Antalya Eczacı Odası Başkanı Ecz. Tolgar AKKUŞ, 19. Bölge Tekirdağ Eczacı Odası Başkanı Ecz. Tolga Mumcu ÇETİNKAYA’ nın katılımıyla “Eczacının Geleceği, Eczacının ve Eczacılığın Sosyal ve Kültürel Yönü” konulu panel düzenlendi.