Meram Atatürk İlkokulu Konya Eczacı Odası Zeka Oyunları Etkinlik Odası Açılışı Yapıldı.

date09 Mayıs 2016 - date09 Mayıs 2016 - categoryMeram Atatürk İlkokulu

Konya Eczacı Odası ve Meslektaşlarımızın katkılarıyla tefrişi yapılan Meram Atatürk İlkokulu’ nun “Zeka Oyunları Etkinlik Odası” Açılışı 09 Mayıs 2015 Pazartesi günü Saat 10.00 da İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder GÜRSOY, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Ali KABAN, Meram İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir KASAPÇOPUR, Meram Atatürk İlkokulu Müdürü İbrahim BAŞTUĞ, Konya Eczacı Odası Başkanımız Ecz. Cemil KARAKAP, Genel Sekreterimiz Ecz. A. Serdar KOÇAK ve Konya Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meslektaşlarımızın katılımları ile Meram Atatürk İlkokulu’ nun “Zeka Oyunları Etkinlik Odası” Açılışı yapıldı.