"Smart Eczane Projesi” eğitimleri “Sürekli Mesleki Gelişim” ve “Astım/KOAH” konu başlıkları adı altında başladı.

date19 Ekim 2016 - date19 Ekim 2016 - 17:00 categoryKonya Eczacı Odası

Odamız Uzm. Ecz. Harun KIZILAY Konferans Salonunda “Smart Eczane Projesi” eğitimleri “Sürekli Mesleki Gelişim” ve “Astım/KOAH” konu başlıkları adı altında başladı. Smart Eczane Projesi, Eczanelerimizde sunulan hizmet kalitesinin artırılması, verdiğimiz hizmetlerin paydaşlar tarafından görünür hale getirilmesi, hasta sağlığı, eczane ve devlet ekonomisinin korunması özetle geleceğimizi şekillendirmek anlayışı ile oluşturulan yeni eczacılık modeli “Smart Eczane Projesi” eğitimleri; “Sürekli Mesleki Gelişim” ve “Astım/KOAH” konu başlıkları adı altında 19 Ekim 2016 Çarşamba günü birinci toplantısı düzenlendi.