27 KASIM 2022 BÜYÜK ECZACI MİTİNGİ HAKKINDA

date18 Kasım 2022 categoryKEO

Değerli Meslektaşlarımız;

“Eczacıya Hak Ettiği Değer Verilmelidir” Eylem Planı çerçevesinde 27 Kasım 2022 Pazar günü Ankara’da Büyük Eczacı mitingi düzenlenecektir.

Eczacılarımız, eczane teknisyenlerimiz, Eczacılık Fakültesi öğrencileri ve ailelerimizle birlikte Büyük Eczacı mitinginde yer alacağız.

Mitinge katılım sağlamak isteyen meslektaşlarımızın Odamızı arayarak isim yazdırmaları gerekmektedir.

Tarih:                               27 Kasım 2022 Pazar Günü

Otobüs Hareket Saati:    08:00

Otobüs Kalkış Yeri:        Konya Eczacı Odası

Mitinge kendi araçları ile katılım sağlayacak meslektaşlarımızın da Odamızı arayarak isim yazdırmaları gerekmektedir. (Türk Eczacıları Birliği tarafından dağıtılacak materyallerin sağlıklı dağıtılması açısından kişi sayısı önem arz etmektedir)

İlçelerdeki meslektaşlarımız için gerekli bilgilendirmeleri İlçe Temsilcilerimiz yapacaktır.