40. İSTANBUL MARATONU KAPSAMINDA "KITALARI NEFES OLMAK İÇİN AŞIYORUM" PROJESİ HAKKINDA

date08 Kasım 2018 categoryKEO

 
İlki 1979 yılında Asya – Avrupa Koşusu olarak gerçekleşen Avrasya Maratonu; 2013 yılında dünyanın tüm maratonları gibi, şehrin tanıtım ve adını ön plana çıkarmak amacıyla İstanbul Maratonu adını almıştır. Yüz bini aşkın sporseverin iki kıtayı dostluk ve centilmenlik duygusuyla birleştirmesi İstanbul Maratonu’nu dünyanın en ilgi çeken maratonu haline getirmektedir.
Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti, Sosyal Sorumluluk ve Proje Komisyonu tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, 11 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşecek olan 40. İstanbul Maratonu’nda “Meme Kanseri” konusunda farkındalık yaratmak amacıyla “Kıtaları Nefes Almak İçin Aşıyorum” sloganıyla koşulmasını ve eş zamanlı olarak Meme Kanseri için bağış toplanmasını sağlayarak bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirilmesini planlamıştır.

Maratona katılarak 10K, 15K, 42K kategorilerinde koşacak kadın ve erkek meslektaşlarımız arasında birinci olan meslektaşlarımıza, TEB Artı Sigorta tarafından, Meme Kanseri başta olmak üzere 10 adet kritik hastalık için ücretsiz sigorta yapılacaktır.

Detaylı bilgilendirme https://www.maraton.istanbul/ internet adresinde yer almakta olup, proje hakkında ayrıntılar da ekte bilgilerinize sunulmaktadır. Katılım sağlamak isteyen meslektaşlarımıza önemle duyurulur.


Kurum yazısı için tıklayınız.

Konya Eczacı Odası.