ACIBADEM SİGORTA UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA

date20 Kasım 2019 categoryTEB
Türk Eczacıları Birliği ve Acıbadem Sağlık ve Hayat Sigorta Anonim Şirketi arasında 05.08.2009 tarihinde imzalanmış olan sözleşme hükümleri doğrultusunda, hak sahiplerine ait reçeteler sözleşmeli eczanelerce karşılanmaktadır.

Acıbadem Sağlık ve Hayat Sigorta Anonim Şirketi tarafından Türk Eczacıları Birliği’ne iletilen yazı ile;

Şirket unvanının 23.10.2019 tarihinde "Bupa Acıbadem Sigorta Anonim Şirketi" olarak değiştiği ve 30.10.2019 tarih ve 9940 sayılı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edildiği bildirilerek; imzalanmış olarak bulunan mevcut sözleşmelerin geçerli olduğu, yeni başvurularda taraf olarak "Bupa Acıbadem Sigorta Anonim Şirketi" isminin yer aldığı sözleşmelerin kabul edilebileceği, sözleşmeli eczaneler tarafından kesilecek faturalarda şirketin yeni unvanın kullanılması gerektiği aktarılmaktadır.

Türk Eczacıları Birliğince yeni sözleşme formları bastırılmaktadır. Elinizde bulunan Acıbadem Sigorta sözleşme formları, unvan değişikliği nedeniyle şirket tarafından kabul edilemeyecek olup; bu formların Türk Eczacıları Birliğine iade edilmesi ve yeni formlar Odamıza ulaşana kadar sözleşme formu satışı yapılmaması önemlidir.

Halihazırda anlaşması bulunan meslektaşlarımızın kesecek oldukları faturalarda kullanacakları bilgiler aşağıda yer almakta olup, bilgilerinize sunulmaktadır.

Bupa Acıbadem Sigorta Anonim Şirketi
Vergi Dairesi: Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı / Mecidiyeköy
Vergi No: 153 00 36 198
Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi Başar Sokak No:20 Ataşehir / İstanbul


Kurum yazısı için tıklayınız.