AFİŞLER, YAKA KARTLARI VE ECZANE POŞETLERİ HAKKINDA

date07 Ekim 2022 categoryTEB

“Eczacıya Hak Ettiği Değer Verilmelidir” Eylem Planı kapsamında 10 Ekim 2022 Pazartesi günü Eylem Planına uygun şekilde tüm Türkiye’ de eşzamanlı siyah poşet, siyah maske, yaka kartları ile hizmet verilmesi hedeflenmektedir.

Bu kapsamda Türk Eczacıları Birliği tarafından hazırlanmış olan her eczane için 100’ er adet siyah poşet ve 4’ er yaka kartı eczanelerimize gönderilmiştir.

Aynı zamanda “Sağlık Işığınız Sönmesin” ve “Dur De” afişleri de yürüttüğümüz bu farkındalık kampanyasını destekleyecektir.

Eczacılarımızın 10 Ekim 2022 Pazartesi günü çalışanları ile birlikte kendi cep telefonları ile çekerek kaydedebilecekleri;

“Önlüklerimiz Kararmadan

Eczanelerimiz Kapanmadan

Biz Eczacılar Hakkımız olanı istiyoruz!

Eczanelerimiz yaşasın”

Şeklindeki beyanlarını içeren videolarını 10 Ekim 2022 Pazartesi saat 20:00’ da #EczacıyaHakEttiğiDeğerVerilsin etiketi ile paylaşmaları sosyal medya üzerindeki görünürlüğümüzü de arttıracaktır.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunulur.