AFRİN ZEYTİNDALI HAREKATI VİTAMİN DESTEĞİ ve TEMİZLİK KİTİ YARDIM KAMPANYASI HAKKINDA

date16 Mart 2018 categoryKEO
Yardım kampanyasında toplanan vitamin desteği ilaçlar ve temizlik setinden oluşan yardım aracımız İskenderun’a gitmek üzere uğurlanmıştır.

“Eczacı-Mehmetçik ve Güvenlik Kuvvetleri Elele“ sloganıyla başlatmış olduğumuz vitamin desteği ve temizlik kiti yardım kampanyası Konyalı eczacılarımızın büyük desteğiyle sonuçlanmıştır. Yardım kampanyasında toplanan vitamin desteği ilaçlar ve temizlik setinden oluşan yardım aracımız İskenderun’a gitmek üzere uğurlanmıştır.


Konya Eczacı Odası’nın başlatmış olduğu kampanyada desteklerini esirgemeyen Konya Valimiz Sayın Yakup CANBOLAT başta olmak üzere, kampanyada toplanan ürünlerin transferinde emeği geçen Selçuk Ecza Deposu Konya Müdürü Hidayet ÇELİK ve çalışanlarına ve diğer ecza depolarına ve kampanyaya katılım sağlayan meslektaşlarımıza sunmuş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.

Konyalı eczacılar olarak her zaman Mehmetçiğimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Afrin harekâtında ihtiyaç duyulduğu takdirde yine ilaç yardım kampanyalarıyla destek olmaya hazır olduğumuzu bildirir Türk Ordusu ve güvenlik güçlerimize Afrin harekâtında başarılar dileriz.
KONYA ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU