C GRUBU ELEKTRONİK ONAY İŞLEMLERİ

date30 Mart 2020 categoryKEO
Meslektaşlarımızın Dikkatine!
C Grubu reçetelerinde 31.03.2020 tarihi itibarı ile geçici olarak elektronik onaya geçilecek olup, icmal listelerinin Odamıza onaya gelmesine gerek yoktur. Reçete sonlandırma işlemleri her ayın son gününe kadar mutlaka eczaneler tarafından yapılmalıdır. Turuncu ve Mor sıralı dağıtım reçeteleri dışındaki elektronik onaylar eczaneler tarafından sonlandırma işlemi bittikten sonra Odamızca yapılacaktır. Kotalar eskisi gibi devam etmekte olup, kota limitlerinin aşılmamasına dikkat edilmesi gerekmektedir. Limit aşımı durumları titizlikle incelenecek ve limit aşımlarının elektronik onayı yapılmayacaktır.
Sistemde yaşanması muhtemel aksaklıklarda;
0332 353 90 00 ve 0332 323 10 40 numaralı telefonlarla iletişim kurulabilir.
Mor ve Turuncu reçetelerinin sıralı dağıtımı devam etmekte olup, idame dozu ile devam reçetelerinde ise Tıp Fakültesi büromuz (0332 323 10 40) aranarak Oda personelimiz tarafından eskisi gibi farmainbox ekranın açılması sağlanacaktır. Kan ürünü reçetelerinden Odamız tarafından alınan ücretler geçici bir süre için tahsil edilmeyecek olup, bilgilerinize önemle duyurulur.