DANIŞTAY, YARGITAY, SAYIŞTAY, GENELKURMAY BAŞKANLIĞI, ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI İLE HAKİMLER VE SAVCILAR KURULU 2020 YILI SÖZLEŞME FORMLARI HAKKINDA

date08 Aralık 2020 categoryKEO
Türk Eczacıları Birliği ile T.C. Danıştay Başkanlığı, T.C. Yargıtay Başkanlığı, T.C. Sayıştay Başkanlığı, T.C. Genelkurmay Başkanlığı, T.C. Anayasa Mahkemesi Başkanlığı, Hakimler ve Savcılar Kurulu arasında imzalanan Protokollerin ilgili maddeleri gereğince sözleşme yenileme işlemlerinin gerçekleştirilmesi için, adı geçen Kurumlara ait 2020 Yılı sözleşme formları Türk Eczacıları Birliği tarafından bastırılmıştır.

Sözleşme yenileme işlemlerini gerçekleştirecek meslektaşlarımızın, bu işlemi 15 Aralık 2020 Salı gününe kadar tamamlaması gerekmektedir.

Anılan Kurumlar için 2020 yılı sözleşme formlarının satış fiyatı 75 TL olarak belirlenmiştir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.