DANIŞTAY YARGITAY SAYIŞTAY GENELKURMAY BAŞKANLIĞI ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELERİ HAKKINDA

date06 Ağustos 2019 categoryKEO

Meslektaşlarımızın Dikkatine!
T.C. DANIŞTAY BAŞKANLIĞI, T.C.YARGITAY BAŞKANLIĞI, T.C.SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI, T.C. GENELKURMAY BAŞKANLIĞI ve T.C. ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI Sözleşmeleri Odamıza Gelmiştir.
Sözleşme almak isteyen Meslektaşlarımızın kaşeleri ile odamıza gelerek sözleşmelerini bizzat kendilerinin temin etmesi ve imzalayarak Odamıza teslim etmeleri gerekmektedir.

Sözleşme nüshaları Odamız tarafından toplanıp Türk Eczacıları Birliği’ne teslim edilecektir.

Sözleşme yenilemek isteyen meslektaşlarımızın 20.08.2019 Günü mesai bitimine kadar yenilemeleri gerekmektedir.

T.C. Danıştay Başkanlığı, T.C. Yargıtay Başkanlığı, T.C. Sayıştay Başkanlığı, T.C. Genelkurmay Başkanlığı Ve T.C. Anayasa Mahkemesi Başkanlığı Sözleşme Bedelleri 50,00 şer ₺ ’dir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.
Konya Eczacı Odası