DEĞER KATAN ECZACILAR ÖDÜLÜ BU YIL ODAMIZ ÜYESİ ECZ. Ş. REHA BİLİR'E VERİLDİ

date28 Eylül 2018 categoryKEO

25 Eylül Dünya Eczacılık Günü etkinlikleri çerçevesinde Türk Eczacıları Birliği tarafından düzenlenen “Değer Katan Eczacı” ödül programında Odamız üyesi Ecz. Ş. Reha BİLİR ödüle layık görülmüştür. Değerli meslektaşımız Ecz. Ş. Reha BİLİR’i Konya Eczacı Odası olarak tüm meslektaşlarımız adına tebrik eder, nice başarılara imza atmasını temenni ederiz.

Ecz. Ş. Reha BİLİR ödül töreninde yanında olamayan meslektaşları ile yaşadığı mutluluğu paylaşmak adına 29 Eylül 2018 Cumartesi günü Saat 14.00’da tüm meslektaşlarımızı Sille Sanat Sarayı’na davet etmektedir.
Katılım sağlamak isteyen meslektaşlarımız için adres bilgisi aşağıda yer almaktadır.

ADRES:  Şeyh Sadrettin Mahallesi Turgutoğlu Sokak Öncü Apartmanı No:32 (Konevi Türbesi Karşısı)