E-FATURA SİSTEMİNE GEÇİŞ İÇİN E-İMZA ZORUNLULUĞU HAKKINDA

date04 Haziran 2021 categoryKEO

Bilindiği üzere 1 Temmuz 2021 tarihinde SGK ile sözleşmesi olan eczanelerin E-Fatura sistemine geçmeleri gerekmektedir. Entegratör firma ile yapılacak olan E-Fatura sistemine geçiş işlemleri için E-İmza zorunluluğu vardır.

E-İmza almak isteyen veya mevcut E-İmzasını yenilemek isteyen meslektaşlarımız için ücretler ve yapılması gerekenler aşağıda meslektaşlarımızın bilgilerine sunulmuştur.

• Daha önce E-Güven firmasından E-İmza hizmeti alan veya ilk kez E-İmza alacak meslektaşlarımız E-Güven firmasından E-İmza almak istiyorsa Odamızı arayarak bilgi alabilirler. E-Güven firmasından hizmet alan meslektaşlarımızın E-İmzaları kargo yoluyla kendilerine ulaştırılacaktır.

E-Güven firmasının sunduğu 3 yıllık E-İmza yenileme bedeli 110,00 ₺’dir.

• İlk kez E-İmza hizmeti alacak meslektaşlarımız ise E-Güven firmasının yanı sıra Turk Trust Firmasından hızlı bir şekilde yerinde E-İmza temini yapabilirler.

Turk Trust firmasının sunduğu 3 yıllık E-İmza hizmeti 175,00 ₺’dir.

(0553 356 50 55 Tekin BÜYÜKŞAHİN Hazım Uluşahin İş Merkezi A Blok Asma Kat: P141 Selçuklu/KONYA)