E-İMZA YENİLEME VE SATIN ALMA ÜCRETLERİ HAKKINDA

date25 Temmuz 2019 categoryTEB
Bilindiği üzere, Türk Eczacıları Birliği ve E-Güven Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş. arasında imzalanan Elektronik İmza Hizmetleri Kurumsal İş Birliği Sözleşmesi çerçevesinde, Eczacı Odalarımız tarafından Türk Eczacıları Birliği’ne iletilen talepler doğrultusunda, 3 yıllık nitelikli elektronik sertifika +Akıllı Çubuk'tan oluşan e-imza paketleri toplu olarak temin edilerek, eczacılarımıza ulaştırılmak üzere Eczacı Odalarımıza gönderilmektedir.

E-Güven Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş. ile yürütülen görüşme süreci sonunda, başvuru tarihi esas alınmak üzere, e imza paketlerinde 01 Ağustos 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere fiyat güncellemesi gerçekleştirilecektir.

Buna göre, Bölge Eczacı Odalarımız tarafından 01.08.2019 tarihinden itibaren yapılacak başvurularda geçerli olacak fiyatlar aşağıdaki şekildedir:

• Sahip oldukları akıllı çubuk üzerinde e-imzasını aynı şifre ile 3 yıl daha kullanmaya devam
edecek eczacılarımız için e-imza yenileme bedeli 110 TL (KDV Dahil)
• Yeni e-imza paketi temin etmek isteyen eczacılarımız için satın alım bedeli 120 TL (KDV Dahil)

Meslektaşlarımızın bilgilerine sunulur.