E-İMZA YENİLEME VE SATIN ALMA ÜCRETLERİ HAKKINDA

date02 Mart 2022 categoryKEO

Bilindiği üzere, Türk Eczacıları Birliği ve E-Güven Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş. arasında imzalanan Elektronik İmza Hizmetleri Kurumsal İş Birliği Sözleşmesi çerçevesinde, Eczacı Odalarımız tarafından Türk Eczacıları Birliği’ne iletilen talepler doğrultusunda, 3 yıllık nitelikli elektronik sertifika + Akıllı Çubuk'tan oluşan e-imza paketleri temin edilerek, eczacılarımıza ulaştırılmak üzere Eczacı Odalarımıza gönderilmektedir.

Meslektaşlarımızın E-İmza hizmetini daha hızlı alması amacıyla anlaşmalı olduğumuz TurkTrust firmasının da fiyat ve ayrıntıları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Buna göre,

• E-Güven Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş.’den yeni alınacak 3 Yıllık E-İmza bedeli KDV dâhil 175,00 ₺ Yenileme bedeli ise KDV dâhil 110,00 ₺ olup temin süresi 1 - 2 hafta,
  • TurkTrust Firmasından yeni alınacak veya yenilenecek 3 Yıllık E-İmza bedeli KDV dâhil 259,00 ₺ olup temin süresi 1 saat.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.