ECZANE YARDIMCI PERSONEL YETİŞTİRME PROGRAMI HAKKINDA

date19 Ekim 2022 categoryKEO

Odamız ve Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından lise ve iki yıllık meslek yüksekokulu mezunlarının istihdamına yönelik eczane yardımcı personel yetiştirme programının ikincisi hazırlanmıştır.

Hâlihazırda bir eczanede çalışan personel bu eğitim kapsamı dışında olup program yeni istihdam kazandırmaya yöneliktir.

Başvurular İçin Bilinmesi Gerekenler

Lise ve iki yıllık meslek yüksekokulu mezunları için önemli bir fırsat oluşturacak programın ön kayıtları 11 Kasım 2022 tarihi mesai bitimine kadar devam edecektir. Müracaatlar gerekli evraklarla birlikte şahsen Konya Eczacı Odası’na yapılacaktır.

Müracaatların akabinde gerekli inceleme ve yetenek sınavlarından sonra 40 kişiye kadar olacak eğitim grubu için kesin kayıtlar yapılacaktır.

Ön Kayıt Müracaatı İçin Gerekli Evraklar;

• Nüfus Cüzdanı (Önlü-Arkalı) Fotokopisi
  • E-Devletten Alınan Adli Sicil Kaydı
  • Meslek Yüksek Okulu veya Lise Diploma Fotokopisi(Diploma yerine E-Devletten Alınan Mezuniyet Belgesi de Geçerli Sayılacaktır)
  • Ön Kayıt Dilekçesi (Dilekçe İçin Tıklayınız)