GEÇİCİ KORUMA ALTINDA BULUNAN YABANCILARIN İLAÇ ÖDEMELERİ HAKKINDA

date21 Ocak 2019 categoryÖnemli
Meslektaşlarımızın dikkatine!

2019 mali yılı itibari ile Geçici Koruma Altındaki Yabancıların ilaç ödemelerinin e-bütçe sistemi üzerinden gerçekleştirileceği, daha önce kullanılan İl Göç İdaresi Müdürlüğü hesaplarının kullanılmayacağı, ödemelerin 5018 sayılı kanun hükümleri gereğince Konya Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğü Saymanlığı tarafından incelendikten sonra eczacılarımızın hesaplarına aktarılacağı bilgisi Odamıza ulaşmış olup eczacılarımızın herhangi bir mağduriyetle karşılaşmamaları için Elektronik ortamda alınacak olan vergi borcu olmadığına ilişkin belgelenin (Faks, E-Posta veya elden) Ağustos 2018 ödemeleri için faturalarında IBAN bilgisi olmayan meslektaşlarımızın ise IBAN bilgisini içeren dilekçelerinin kaşe ve imzalı bir şekilde İl Göç İdaresi Müdürlüğüne elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Belgelerin eksik olması durumunda ödeme yapılmasının mümkün olmadığı tarafımıza iletilmiştir.
E-Posta : konya@goc.gov.tr
Faks       : 0 332 248 51 51