GÖÇ İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞME FORMLARI HAKKINDA

date04 Şubat 2021 categoryTEB

T.C. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ile Birliğimiz arasında imzalanan Protokol gereğince, Genel Müdürlüğün taşra teşkilatı ile sözleşme işlemlerinin gerçekleştirilmesi için sözleşme formları Türk Eczacıları Birliği tarafından bastırılmıştır.

Sözleşme yapmak isteyen meslektaşlarımızın  05 Şubat 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar ekte bulunan talep formunu Odamıza göndermeleri gerekmektedir.(Whatsapp hattı, fax, ve mail yoluyla gönderilebilir)

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü (GİGM) 2021 yılı sözleşme formlarının satış fiyatı 50 TL olarak belirlenmiştir. Sözleşme satışı ile ilgili bilgilendirme daha sonra tarafınıza duyurulacak olup, talep formları ön çalışma yapmak amacıyla toplanmaktadır.

Sözleşme Talep Formu için tıklayınız

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.