HAVA SAVUNMA OKULU EĞİTİM MERKEZİ KOMUTANLIĞI OCAK-HAZİRAN 2018 1. YARIYIL SIRALARI HAKKINDA

date12 Ekim 2017 categoryÖnemli

TSK birlik ve kurumlardaki erbaş ve erlerin sıralı, eşit parasal tutarındaki reçetelerini karşılamak için, sıraya girmek isteyen eczanelerin aşağıdaki belgeleri tamamlayarak 23 Ekim 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza teslim etmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Ecz. Adem AÇIKGÖZ

• SGK ile yapılan sözleşme fotokopisi
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Sürücü Belgesi (Eczacının kendisi ve yetkilendirilen personel için ayrı olmak üzere)
  • Adli sicil belgesi (Eczacının kendisi ve yetkilendirilen personel için ayrı olmak üzere)
  • İlaç getirmek için kullanılacak motorlu araçların plaka görünecek şekilde önden, arkadan ve yandan çekilmiş renkli A4 formatında 3 fotoğrafın 3 suret olarak çıktısı

1. Hava Savunma Okulundan gelen yazı için tıklayınız.

2. Odaya hitaben yazılacak dilekçe örneği için tıklayınız. (İletişim bilgilerinin içermesi önemle rica olunur)

3. Hava Savunma Okulu idari hususlar protokolü için tıklayınız. (Her sayfasının imzalanıp kaşelenmesi önemle rica olunur)

4. Hava Savunma Okuluna hitaben yazılacak dilekçe için tıklayınız.