HAVA SAVUNMA OKULU EĞİTİM MERKEZİ KOMUTANLIĞI OCAK-HAZİRAN 2019 1. YARIYIL SIRALARI HAKKINDA

date10 Ekim 2018 categoryKEO
TSK birlik ve kurumlardaki erbaş ve erlerin sıralı, eşit parasal tutarındaki reçetelerini karşılamak için, sıraya girmek isteyen eczanelerin aşağıdaki belgeleri tamamlayarak 22 Ekim 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza teslim etmeleri gerekmektedir.
Bilgilerinize sunulur.
Ecz. Mustafa İLHAN
  • SGK ile yapılan sözleşme fotokopisi
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Sürücü Belgesi (Eczacının kendisi ve yetkilendirilen personel için ayrı olmak üzere)
  • Adli sicil belgesi (Eczacının kendisi ve yetkilendirilen personel için ayrı olmak üzere)
  • İlaç getirmek için kullanılacak motorlu araçların plaka görünecek şekilde önden, arkadan ve yandan çekilmiş renkli A4 formatında 3 fotoğrafın 3 suret olarak çıktısı
1. Hava Savunma Okulundan gelen yazı için tıklayınız.
2. Odaya hitaben yazılacak dilekçe örneği için tıklayınız. (İletişim bilgilerinin içermesi önemle rica olunur)
3. Hava Savunma Okuluna hitaben yazılacak dilekçe için tıklayınız.
4. Hava Savunma Okulu idari hususlar protokolü için tıklayınız. (Her sayfasının imzalanıp kaşelenmesi önemle rica olunur)
5. Güvenlik Protokolü için tıklayınız.

Güvenlik Protokolü ile birlikte gelecek belgeler;
  • Şoförlerin mahalli savcılıklardan alınacak adli sicil kayıtları.
  • Tüm sürücülerin muhtardan onaylı nüfus cüzdanı sıretleri.
  • Tüm sürücülerin muhtardan onaylı ikametgah belgeleri.
  • Tüm sürücülere ait birer vesikalık fotoğraf.
  • Tüm araçların, ruhsat ve sürücü belgesinin fotokopisi.