İNSANİ YARDIM KAMPANYASI HAKKINDA

date16 Ocak 2020 categoryKEO
Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden gelen yazıda;

“Suriye’nin İdlib kentinde yaşanan insani kriz nedeniyle burada yaşayan insanlar için acil olarak çocuk bezi, çocuk maması ve yaşlı hasta bez ihtiyacı bulunmaktadır. Belirtilen malzemelerin temini konusunda kurumunuzdan gerekli desteğin sağlanması ve toplanan malzemelerin gönderilmesi konusunda ivedi olarak müdürlüğümüzle gerekli irtibatın sağlanması hususu” anlatılmaktadır.

Yukarıdaki yazıya istinaden yardımda bulunmak isteyen meslektaşlarımızın tercih ettikleri ecza depolarına 'YARDIM KAMPANYASI' kaydıyla bağışta bulunmak istedikleri ürünü ve miktarını sipariş etmeleri yeterli olacaktır. Ürünler Eczacı Odası’na gelecek olup faturaları eczanelere ulaştırılacaktır. Bu kampanya 24 Ocak 2020 cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek olup AFAD yetkililerince Odamızdan ürünler teslim alınacaktır.

Tüm Meslektaşlarımızın bilgisine sunulur.

Kurum duyurusu için tıklayınız.