İŞ BANKASI SÖZLEŞMESİNİ YENİLEMEYEN ECZANELER HK.

date27 Eylül 2017 categoryKEO

Meslektaşlarımızın Dikkatine!!!

İş Bankası Sözleşmesi yenileme yapmak isteyen meslektaşlarımızın, kaşeleri ile odamıza gelerek sözleşmelerini bizzat kendilerinin temin etmesi ve imzalayarak Odamıza teslim etmeleri gerekmektedir.

Sözleşme nüshaları Odamız tarafından toplanıp Türk Eczacıları Birliğine teslim edilecektir.

Sözleşme Yenileme işlemleri 03 Ekim 2017 Salı gününe kadar uzatılmış olup, İş Bankası Sözleşmelerini yenileyen meslektaşlarımız sözleşme tarihine sözleşmeyi imzalamaya geldikleri günün tarihini yazmaları gerekmektedir.

İş Bankası Sözleşme Bedeli 100 TL’ dir.

• Birliğimize İş Bankası yetkilileri tarafından, halen sözleşme yenileme işlemlerini tamamlamamış eczanelerin olduğu, ivedilikle sözleşme yenileme işlemlerini tamamlamaları gerektiği aksi takdirde 06 Ekim 2017 Çarşamba günü itibarı ile ekranlarının kapatılacağı bildirilmiş olup,

Türk Eczacıları Birliğinden gelen yazı aşağıda yer almaktadır.

Bilgilerinize önemle sunulur

İş Bankası Sözleşme Oda Talep Dilekçesi İçin Tıklayınız.