ISI-NEM ÖLÇER CİHAZLARI HAKKINDA !!! (ÖNEMLİDİR)

date05 Mart 2019 categoryÖnemli
Meslektaşlarımızın dikkatine!

Dorukan Bilgi Teknolojileri ve Odamız arasında 2016 yılında yapılan sözleşme ile eczanelere takılan ısı nemölçer cihazlarının hizmet süreleri sona ermektedir. 2016 yılında yapılan sözleşmenin 10. Maddesi gereği garanti süreleri sona eren cihazların bakım ücreti (KDV dahil) 250 TL’dir. Garanti süreleri sona erecek olan cihazların bakım hizmet bedellerinin mart ayı içerisinde Dorukan Bilgi Teknolojileri’ne ödenmesi gerekmektedir.

Bununla birlikte 31 Aralık 2018 tarih ve 30642 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan son eczane yönetmeliğin uyarınca “Erken uyarı veren ve hafıza kayıtlı sıcaklık takip cihazlarının” alınması için son tarih 30 Haziran 2019’dur. Yeni alınacak cihazların bedeli (KDV dahil) 700 TL’dir.
Sensörlerine kalibrasyon yaptırmak ve yeni cihaz almak isteyen meslektaşlarımızın
Dorukan Bilgi Teknolojileri ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

İrtibat tel: 0850 433 24 08

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.