KAMUOYUNA DUYURULUR!

date03 Nisan 2020 categoryKEO
Konya Eczacı Odası olarak, meslektaşlarımıza Reklam Kurulu tarafından; maske ve  dezenfektan gibi ürünlerin satışı ile ilgili bir takım cezaların verildiğini üzülerek görmekteyiz.
 
Tebligat yapılmadan, savunma hakkı verilmeden eczacının afişe edilmesi, mesleki onurunun zedelenmesi, fırsatçı, stokçu gibi haksız itham ve iftiralara maruz bırakılması kabul edilebilir bir durum değildir.
 
Hastaların, eczacılara olan güvenini sarsan ve telafisi mümkün olmayan bu tür uygulamaları esefle karşılıyoruz. Bu tür uygulamaların devamı vatandaşın doğru ve güvenilir ürüne ulaşmasını zorlaştıracaktır.
İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde kendimizin, çalışanlarımızın ve ailelerimizin sağlığını riske atarak, canla başla görevimizi icra etmeye çalışırken bu tür rencide edici, kamuoyu nezdinde itibarımızı zedeleyecek uygulamaları kabul etmemiz mümkün değildir.
 
Kısa sürede oluşan fahiş fiyat artışlarının sorumlusu kesinlikle eczacı değildir.
Eczacı, kaliteli ve doğru ürünlere uygun fiyatlarla ulaşmanın sigortasıdır.
Bir eczacımıza yapılan haksızlık, hepimize yapılmıştır.
Biz eczacıların en büyük serveti itibarımızdır.

 
Konya Eczacı Odası olarak bizlere reva görülen haksız uygulamalara karşı tüm meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu belirtir,  eczacılarımızın kesinlikle sahipsiz olmadığının altını çizeriz.

KONYA ECZACI ODASI