KREDİ FAİZ ORANLARININ YENİDEN DÜZENLENMESİ

date08 Ocak 2019 categoryTEB

Türk Eczacıları Birliği tarafından üyelerimize kullandırılan kredilerin faiz oranı piyasa koşulları da dikkate alınarak % 2,10 seviyesinden %1,99 seviyesine indirilmiştir.

Talep edilen krediler Türk Ekonomi Bankası aracılığıyla kullandırılacaktır.

Kullandırılan kredilerin bankada bekleme süresi 1 ay olup, 1 ayı geçen kredi talepleri değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Ayrıca kullandırılan kredilerde hiçbir isim altında masraf alınmayacak olup; ödeme tablosuna göre sadece ödeme gününe bağlı olarak küçük değişiklikler olabilir.

Kredi kullanacak üyelerimizin ekte bildirilen evrakları bankaya ulaştırmaları halinde kredi kullanım süreci hızlanacaktır.
08.01.2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere kredi limit ve faiz oranlarını içeren tablosu ekte bilgilerinize sunulmuş olup tüm meslektaşlarımıza duyurulur.

Kurum Yazısı İçin Tıklayınız.
Kredi limitleri, faiz Oranları ve diğer ayrıntılar için tıklayınız.

Konya Eczacı Odası