KÜTLE SETLERİNİN KONTROL İŞLEMİ HAKKINDA

date27 Şubat 2019 categoryKEO
Meslektaşlarımızın dikkatine!

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü yetkilileri ile yapılan görüşme neticesinde 2019 yılı için terazi ve kütle seti kontrolü yaptırması gereken meslektaşlarımızın kütle seti kontrollerinin Odamızda yapılmasına karar verilmiştir.

Buna göre haber ekinde eczane ismi bulunan meslektaşlarımızın   04 Mart – 08 Mart 2019  tarihleri arasında kütle setlerini eksiksiz bir şekilde üzerlerine eczane ismi ve eczacı ismi yazarak Odamıza göndermeleri rica olunur.
Dijital ve Kefeli terazilerin kontrolü Odamızın anlaşma sağladığı firma tarafından eczanede yapılacağından teraziler Odamıza gönderilmeyecektir.

SADECE KÜTLE SETLERİ ODAMIZA GÖNDERİLECEKTİR.

İlçelerde kütle setleri temsilciliklerimizde toplanacak ve temsilcilerimiz aracılığı ile en geç 04 Mart 2019 Pazartesi günü Odamıza gönderilecektir.

Meslektaşlarımızın bilgilerine önemle sunulur.

Merkez Eczane Listesi
İlçe Eczane Listesi