Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ile Lipozomal Teknoloji Eğitimi

date12 Şubat 2021 categoryKEO


Lipozomal Teknoloji Eğitimi

İlk defa 1960’lı yılların ortalarında tanımlanan ve 1970’lerde ilaç taşıyıcı sistemler olarak kullanılmaya başlanan lipozomlar, birçok özellikleri sayesinde tıp alanındaki araştırmacıların dikkatini çeken bir konudur. Son yıllarda bilim ve teknolojide meydana gelen gelişmelere paralel olarak lipozomların, başta kanser olmak üzere birçok hastalığın tedavisinde kullanımının hızla artacağı düşünülmektedir. Bunun yanında aktif bileşenleri koruma ve hücreye teslim etme konusunda yapılan araştırmalar, lipozom teknolojisinin besin desteklerinin etkinliğini artırdığını ortaya koyuyor. 

Ankara, Konya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Aksaray, Kütahya, Sivas, Tokat, Çorum, Amasya, Yozgat, Karaman, Nevşehir ve Niğde Eczacı Odaları ile birlikte düzenlediğimiz online eğitim ile lipozomal teknoloji ve lipozomal ürünleri Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun eşsiz anlatımıyla enine boyuna ele alacağız. Kayıt yaptıran tüm meslektaşlarımız eğitime katılabilir. Eğitime katılım linki, kayıt yaptıran tüm meslektaşlarımıza gönderilecektir.

Online kayıt için tıklayınız. 


Tarih: 14 Şubat 2021 PazarSaat: 14.00
Son Başvuru Tarihi: 14 Şubat 2021 - Saat: 12.00

Not: Eğitime katılım bağlantı adresi hem e-posta hem de sms olarak ulaştırılacaktır. Eğitime katılan meslektaşlarımıza katılım belgeleri mail olarak gönderilecektir. Lütfen eğitime katılırken isim-soyisim ve mail adreslerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde giriniz.