MEDİCANA KONYA HASTANESİ SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

date17 Şubat 2021 categoryAnlaşmalı Kurumlar

Odamız ve Özel Medicana Konya Hastanesi arasında gerçekleşen görüşmeler neticesinde 28 Kasım 2016 tarihinde Odamız ve Medicana Konya Hastanesi arasında "Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi" imzalanmıştır.

İmzalanan protokole göre; Medicana Konya Hastanesi ile Odamız üyeleri; birinci derece yakınları, oda personelimiz; eş ve çocukları, eczane teknisyenlerimiz; eş ve çocuklarını kapsayan indirim anlaşması yapılmıştır.

Eczacılarımızın bilgileri Odamız tarafından hastane bilgi işlemine liste halinde ulaştırılacaktır. Eczacılarımız yahut birinci derece yakınları hastaneye gittiklerinde sadece T.C. Kimlik Numaralarını belirtecekler, hastane tarafından sistemde kontrolü yapılan eczacı yahut birinci derece yakını indirimli işlem alacaktır.

Eczane teknisyenlerimiz için ise aşağıda yer alan dilekçe örneği muayeneye gitmeden önce eczane teknisyenlerimiz için eczacılarımız tarafından doldurulacak, eczane teknisyenlerimiz hastaneye gittiklerinde bu form ile işlemlerini başlatabileceklerdir.

Protokol metni ve form örneği aşağıda yer almakta olup, bilgilerinize sunulur.

Medicana Konya Hastanesi Sağlık Hizmetleri sözleşmesi için tıklayınız

Eczane teknisyeni hastane başvuru formu için tıklayınız