MEDİKAL MALZEME ŞİFRE TESLİM İŞLEMLERİ HAKKINDA

date03 Ağustos 2017 categoryKEO

Meslektaşlarımızın Dikkatine!!!

Kurum ile yapılan görüşmeler sonucunda Tıbbi Malzeme sözleşmesi imzalayan meslektaşlarımızın Dönem Sonlandırma ve Fatura Sonlandırma için kullanacakları şifrelerin İl merkezinde odamız tarafından, ilçe merkezlerinde ise temsilcilerimiz tarafından eczacılarımıza ulaştırılması hususunda mutabakata varılmıştır.

Şifre temini için Konya merkezinde meslektaşlarımızın kaşeleri ile birlikte bizzat Odamıza gelmeleri ve İmza karşılığında şifrelerini teslim almaları gerekmektedir.

İlçelerde faaliyet gösteren meslektaşlarımızın şifreleri temsilciliklerimize gönderilecek olup, ilçelerimizde de kaşe imza karşılığında bizzat meslektaşlarımıza teslim edilecektir.

Güvenlik açısından şifrelerin teslim alındıktan sonra ilk kullanımda değiştirilmesi büyük önem arz etmektedir.

Medikal malzeme reçetelerinin Medula Sistemine kaydı için mevcut eczane sicil numarası ve şifreleri kullanılmaya devam edilecek olup verilecek olan şifreler sadece dönem sonlandırma ve Fatura işlemleri için kullanılacaktır.

Tüm meslektaşlarımıza duyurulur.