MEHMETCİĞiMİZİ VE GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİ KONYALI ECZACILAR OLARAK DESTEKLİYORUZ

date08 Mart 2018 categoryKEO
Değerli Meslektaşlarımız,

Afrin Zeytindalı Operasyonunda görev yapan Mehmetçik ve diğer güvenlik güçlerimiz için vitamin desteği ve temizlik kiti kampanyası yapmayı planladık. Kampanya 12 Mart 2018 Pazartesi saat 17:00 ‘a kadar devam edecektir.  Ayrıca, meslektaşlarımızla beraber odamız tarafından kiralanacak vasıtayla Hatay’a gidilip ürünlerin teslimi yapılacaktır. Gidiş 16 Mart 2018 Cuma günü saat 23:00’te odamızdan olacaktır. Dönüş ise 17 Mart 2018 Cumartesi günü olacaktır.

Yardımda bulunmak istediğiniz miktarı, depo ismi ve teslimata gelip gelmeyeceğinizin bilinmesi için aşağıda linki bulunan matbu dilekçeyi doldurmanız gerekmektedir.
Dilekçeyi indirmek için tıklayınız.

Not: Faturalar eczanelere gönderilecek, ürünler depolardan eczacı odasına gelecektir.