MESLEKTAŞLARIMIZA DUYURULUR

date20 Mart 2020 categoryKEO

1. Konya Eczacı Odası olarak eczanelerimizin dezenfeksiyonu için bir firmayla anlaşılmıştır. Arzu eden meslektaşlarımız 60 TL+KDV fiyatla eczanelerini dezenfekte ettirebilirler. İrtibat numaraları odamız sayfasından duyurulacaktır.

2. Önümüzdeki günlerde eczacı ve eczane personellerimize kullanmaları için ücretsiz gözlük dağıtımı yapılacaktır.

3. İlimizde yurt dışında gelen umre yolcuları karantina altına alınmıştır. Sayıları 5000’i bulan bu kişilerin acil ilaç temini için büro kurulmuş olup, tevzi mekanizması çalıştırılmaktadır.

4. Sağlık Bakanlığı, Konya Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü’nden gelen talimatlar doğrultusunda Konya Eczacı Odası olarak çalışmalarımız devam etmektedir. Meslektaşlarımızın odamızın web sayfası, WhatsApp mesaj hattımız gibi iletişim kanallarımızı takip etmeleri, kişisel hijyen konusunda vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi, eczane personellerimizin korunması ve itidalli bir şekilde işlerine devam etmeleri önem arz etmektedir.