MEVCUT RAPORLARIN GEÇERLİLİĞİ HAKKINDA (FABRY HASTALIĞI VE MEDİUM-CHAİN TRİGLYCERİDE YAĞI)

date24 Ekim 2019 categoryTEB
Türk Eczacıları Birliği tarafından odamıza gönderilen ekte ki yazı ile 04/09/2019 tarih ve 30878 sayılı Mükerrer Resmî Gazete’de yayımlanan Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ kapsamında değişiklik yapılan ilaç gruplarında ki tereddütler ile ilgili Kurum’dan alınan görüş bildirilmiştir.
“4.2.10.B- Fabry Hastalığı tedavi esasları” ve “4.2.53- Medium-chain triglyceride yağı kullanım ilkeleri” maddelerinde yapılan değişikliklerde oluşan tereddütler ile ilgili görüş sorulmasına istinaden Kurum tarafından TEB’e iletilen cevabi yazı ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Kurum yazısı için tıklayınız