MİAT İLAN PANOSU PROGRAMI MESLEKTAŞLARIMIZIN HİZMETİNE AÇILMIŞTIR

date18 Kasım 2020 categoryKEO
Bilindiği Üzere Covid-19 salgını tüm dünyayı etkisi altına aldıktan sonra eczanelerimize gelen reçetelerin sayısında azalmalar olmuştur. Özellikle poliklinik reçetelerinin azalması ile bu tip reçetelere vermiş olduğumuz ilaçlarda satışlar düşmüştür. Normal şartlar öngörülerek ileriye dönük alınan ilaçların miatlarında sıkıntılar başlamıştır.

Bu sıkıntıların azaltılması için ilan panosu mantığı ile çalışacak MİAT İLAN PANOSU yazılımımız kullanıma açılmıştır. Kullanıcı kodu ve şifreyle girilecek olan bu yazılımın sayesinde eczacılarımız, miadı yakın ürünlerini birbirlerine duyurma imkanına kavuşacaktır.

Programa ilk giriş, kullanıcı kısmına ve şifre kısmına T.C. Kimlik Numarası ile olacak, şifre değiştirme ekranına geçilecektir.

Program ile ilgili olarak açıklamalar açılış ekranındaki PopUp kısmında görülecektir.

Program linki aşağıda yer almaktadır.

Konya Eczacı Odasının bu çalışması, umarız hem milli servetin boşa gitmemesi, hem de meslektaşlarımızın miadı yakın ürünlerinin değerlendirilmesi adına yararlı olur.