NORBEKOV BİRİNCİ AŞAMA EĞİTİMİ ODAMIZ'DA BAŞLIYOR

date20 Mart 2019 categoryKEO
23 Mart - 31 Mart tarihleri arasında 9 gün boyunca 19.00 - 22.00 saatleri arasında Odamız konferans salonunda Norbekov Birinci Aşama Eğitimi düzenlenecektir. "Norbekov Birinci Seviye Sağlık ve Gözlüklerden Kurtulma" Eğitimin ilk günü eczacılarımıza ücretsiz olacaktır. 

Eğitimle ilgili detaylı bilgilendirme aşağıda yer almaktadır.

Norbekov  Birinci Aşama Eğitimi size ne kazandıracak?
Yaşamını pozitif yönde değiştirmek isteyenlere etkisi kanıtlanmış deneyimler sonucu oluşan pratik yöntemler sunuyor. Bu yöntemlerle başta sağlığınız üzerinde olmak üzere zihinsel ve fiziksel yapınızda değişiklikler yapabileceksiniz.

Bu sistem organizmanızı iyileştirmeye bedeninize hakim olmayı size öğretiyor.

1. Seviye eğitiminde ağırlıklı olarak göz sağlığı ve gözlüklerden kurtulma üzerine etkisi yüksek egzersizlerle birlikte;
*Omurga ve eklem jimnastiği
*Damar ve irade jimnastiği
*Hayal gücü duygu jimnastiği
*Hormonal denge jimnastiği
*Cilt egzersizleri jimnastiği
*Fiziksel duruş jimnastiği
*Organların iyileştirilmesi egzersizleri gibi hayatınız boyunca size lazım olacak ve kendi kendinize yapabileceğiniz pratik uygulamalar öğretilecektir.

9 GÜNLÜK EĞİTİM SONRASI DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI 40 GÜNE TAMAMLADIKTAN SONRA KENDİNİZDE DEĞİŞİMLERE İNANAMAYACAKSINIZ.
DİĞER EĞİTİM SİSTEMLERİNDEN NE GİBİ FARKLARI VAR?
1-NORBEKOV EĞİTİM SİSTEMİ TEK YÖNLÜ DEĞİLDİR. ÖNCELİKLE SAĞLIKLI BEDENİ HEDEF ALIR. SAĞLIKSIZ BEDENİN DÜŞLEME ÜZERİNE KURACAĞI HAYALLERDE SAĞLIKSIZ OLUR. FİZİKSEL BEDENİN SAĞLIĞI ÜZERİNE ANA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜR.
2-HAYAL GÜCÜNÜZÜ NASIL KULLANACAĞINIZ YÖNÜNDE SİZE PRATİKLER KAZANDIRIR. NASIL DÜŞLEME YAPACAĞINIZ VE AYNI HAYAL GÜCÜNÜZLE ORGANLARI İYİLEŞTİRME YÖNÜNDE ETKİLİ UYGULAMALAR ÖĞRETİR. BU ÖĞRETİLERLE HAYAT BOYU BİR BAŞKASINA MUHTAÇ OLMADAN KENDİ KENDİNİZİ TEDAVİ EDEBİLİRSİNİZ.
3-1 YA DA 2 GÜNLÜK EĞİTİMLERİN BRİÇOĞUNDA OLDUĞU GİB TEORİK BİLGİLERDEN ZİYADE PRATİK UYGULAMALAR AĞIRLIKLI OLDUĞU İÇİN 9 GÜNÜN SONUNDA CİDDİ BİR YOL KATETMİŞ OLURSUNUZ. DEĞİŞİMLERİ GÜNLÜK OLARAK TECRÜBE EDERSİNİZ. GRUP ÇALIŞMASI OLDUĞU İÇİN ALDIĞINIZ SONUÇLAR ÇOK DAHA KISA SÜREDE ORTAYA ÇIKAR.
4-NORBEKOV EĞİTİM SİSTEMİNİN TEMELİNDE İBNİ SİNA VE DOĞU ÖĞRETİLERİ YER ALMAKTADIR.

EĞİTİM ÜCRETİ 9 GÜNLÜK PROĞRAM İÇİN 1500 LİRADIR.
EĞİTİM YER KONYA ECZACILAR ODASI EĞİTİM SALONUDUR(MERAM YAKA). İLETİŞİM BİLGİSİ: SİZE BU BİLGİYİ GÖNDEREN KİŞİSEN TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
Norbekov Eğitmenleri Yurt Dışından Geldiği İçin Nadir Gerçekleşen Bu Eğitimde Siz de Yerinizi Alın!

Ord. Prof. Norbekov ’un iyileştirme sisteminde çağdaş tıp tion, bir taraftan eskiçağ kaynaklarından faydalanırken diğer taraftan ise kuvvetli ve yaratıcı bir tamamlayıcı gelişim kazanıyor.

M. S. Norbekov, eski Doğu hekimlerinin tecrübelerini denetlemek için çağdaş tıbbın teknik donanımını tam tamına kullanmıştır. Sağlıklı olma ve gençleşme problemini, o hücrenin hayati etkinliğini esas alarak incelemiş. Onun araştırmalarının sonuçları ‘Eritrosit ve kloroplast biyolojik sistemlerin diyafram bağlanışlı asetilkolinesteraz katalitik aktivitesinin dış ve iç çevre ile adaptasyonunun değişme yasallığı’ adlı eserinde biyolojik kavramlar muntazam bir dille anlatılmış ve tespit edilmiştir. Bu esere biyoloji alanında, ilmi bir keşif statüsü verilmiştir.

           Sade bir dille söyleyecek olursak, keşfin özeti şöyledir: kanımızda bir unsur bulunmuştur o da sağlığımızın durumuna dair biyolojik bilgiyi taşıma özelliğine sahiptir. Beynin belirli bir kısmından gelen bu bilgi, asetikolinesterazın kanın eritrositlerine molekülleri ile bağlanmış olan fermenti yardımıyla kan akımı içinde bütün organizmaya yayılmıştır. Bedenin hücreleri için bu yolla gelen bilgi, onların hayat aktivitesini değiştirmek için kendi başına bir emirdir.

           Demek ki, hücrenin sağlamlaşma ve gençleşme sürecini başlatmak için gereken bilgiyi vermek gerekir belli bir kalite ve gerginliğe sahip olumlu sinirsel bir içtepi yaratmak lazımdır ki, o da organizmada ona uygun bir biyokimyasal değişiklikler yaratsın. Kan dolaşımının bir döngü (devre) içerisinde beynin olumlu bir içtepisinin olduğuna dair bilgiyi tespit etmeye ve kan hücrelerine aktarmaya başlıyor, kan ise bu bilgiyi bedenin bütün hücrelerine, bütün biyolojik sistemimize dağıtmaya ve aktarmaya başlıyor.

Hızlı Öğrenme Tekniği

           ‘Lütfen, ne kadar zaman içinde bir yabancı dili öğrenebileceğinizi söyler misiniz? Bir sene mi? İki mi? Belki daha fazla. İçinizdeki gizli dâhiyane yetenekleriniz sayesinde bir ay içinde penguenlerin dilini bile öğrenebilirsiniz! Bu yetenekleri nasıl keşfedeceksiniz ve nasıl harekete geçireceksiniz? İşte konunun özü de burada ’ diyor ..

Sistemin Altyapısı

           Sistem, Ord. Prof. Norbekov ‘un birkaç tıbbi işlemlerini içeriyor. İşte keşif olarak patent almış olanlarından bazıları:

           İnsan Organizmasının Fonksiyonlarını Geliştirme Yöntemi; Yöntem, uyanık ve kendi kendine dalış durumunda, bireyin kendi kendini ve karşı tarafı telkini ve bunun yanında fiziki egzersizler kompleksini ve biyolojik aktif noktaları etkilemeyi içeriyor. Bu yöntem Doğu’nun geleneksel iyileştirme uygulamalarına dayanarak hazırlanmıştır.

           Refleks Yöntemi; Keşfin aslı, insanın zihni olarak kendi kendini regüle etme yöntemiyle reflekse duyarlı bölgeleri ve klasik akupunktur meridyenlerin biyolojik aktif noktalarını etkileyerek, belirlenen bölgede sırayla sıcak ve soğuk duyuları hissetmesini sağlamak ve ulaşılan organ ve organlara bağlı olan reflekse duyarlı bölge ve kanalları etkilemektir.

           Kadın Hastalıkları ve Tümörlerin (Kronik İltihaplanma) Tedavi Yöntemi; ‘Bu keşfin hedefi, cinsel sistemin optimal işlevinin yenilenmesidir. Bu yöntemi kullanabilmek için pratik olarak herhangi bir ilaç ya da özel bir şart gerekmemektedir, hekim tavsiyesi ile ve kadının kendi isteğine göre ömür boyu uygulanabilir.’

Norbekov Seminerlerinde Uygulanan 10 Metot

           Norbekov sisteminin seminerlerinde uygulanan ve yukarıda sözü edilen işlemler 10 bağımsız metottan oluşturmaktadır.
           Automanual kompleks; biyolojik aktif noktaları etkileme.
           İskelet jimnastiği; omurga, eklemler ve kasların esnekliğini yenileme.
           Damar jimnastiği; iç organların işlevini düzene sokma.
           Bağışıklık sisteminin jimnastiği; organizmanın yaşaya bilirliğini kuvvetlendirme ve olumsuz koşullara uyum sağlama.
           Hormonal egzersizler; iç salgı bezlerinin çalışma sistemini normale dönüştürme.
           Cildin kusurlarının, bozuklukların giderilmesi; organizmanın zedelenmiş dokularını yenileme.
           İradeyi güçlendirme jimnastiği; iyileşme sürecinin kontrolünü sağlayan bir egzersiz.
           Hayal gücünü geliştirme jimnastiği; insanın kendini iyileştirmeye yönelik egzersizler.
           Duyguları geliştirme jimnastiği; psişik durumları yönetme, strese karşı dayanma mekanizması oluşturma.
           Görme, işitme ve koklama yetisine yeniden kazanma egzersizleri.

           Bu metotların her biri ayrı ayrı olarak hastalıktan kurtulabilme ve ‘devasız’ olarak bilinen kronik bir hastalıkla başa çıkabilme kabiliyetine sahiptir. Sistem, öğrenildiği zaman genellikle başarısızlıktan on misli korunmayı sağlıyor. Sırayla her metodun uygulanması, fiziki olarak kendini yenileme ve düzeltme yolunda sırası gelen aşamayı işaret ediyor, diğer taraftan da kaçınılmaz bir şekilde insanın kendini değerlendirmesini sağlıyor, onun olumlu duygularını genişletiyor, gelişmesine yönelik ek bir etken oluşturuyor. Deneyimler şunu gösteriyor ki bu sistemin metotlarını benimseyen ve egzersiz yapan insanlar, sadece kalıcı bir sonuç elde etmekle kalmıyor, dahası ömür boyu kendi kendilerine kullanılabilecekleri bir araç edinmiş oluyor.

           Bu sistem sayesinde 3 milyondan fazla insan fiziksel ve ruhsal sağlığına kavuştu. *Kaybolan görme, işitme ve koklama yetinize yeniden kavuşabilirsiniz. *Kalp-damar ve bağışıklık sisteminizi canlandırabilir, metabolizma işlevlerini düzenleyebilir ve böylece organizmanızın direncini güçlendirebilirsiniz. *Yitirdiğiniz cinsel potansiyelinizi yeniden kazanabilirsiniz. *Aile ilişkilerinizde uyum ve mutluluk iklimini oluşturabilirsiniz. *Karakterinizin olumlu niteliklerini şekillendirerek hedeflerinize ulaşmada başarı sağlayabilirsiniz.

Mirzakarim Sanakuloviç Norbekov Kimdir?

           Psikoloji, pedagoji, tıpta felsefe gibi ana bilim dallarında doktorasını yapmış, Rusya’da ve diğer yabancı ülkelerde akademisyen olarak kabul görmüş Ordinaryüs Dr “Norbekov Enstitüsü” nün kurucusu ve başkanı. Bununla birlikte yazar, ressam, karatede Sam Chon Do dalında siyah kuşak sahibidir.

           Ord. Prof. Mirzakarim Sanakuloviç Norbekov, milyonlarca insana sağlıklı ve değerli bir yaşamın sevincini geri veren eşsiz bir eğitim-sağlık sisteminin mimarı. Uluslararası Bağımsız Eksper (Uzmanlar) Birliği, Ord. Prof. Norbekov tarafından hazırlanan ‘Psikosomatik yolla kendi kendini ayarlamanın hızlı öğrenme sistemini 1998’e kadar bilinen alternatif tıp sistemleri arasından en iyisi olarak kabul etmiştir.

           Norbekov, 1998 yılında Moskova’da ‘İnsanın Kendini Yenileme Enstitüsü’ nü kurmuştur. Enstitü kurulmadan önce Norbekov ‘un sistemi Özbekistan ve Rusya’nın bazı şehirlerinde 22 yıl boyunca yapıldı ve gelişti. Bugün Norbekov ‘un sistemi üzerine seminerler Rusya’nın, BDT ve Baltık ülkelerinin 400’den fazla şehrinde ve Amerika, Kanada, Almanya, İngiltere, İsrail, Bulgaristan, Yunanistan, Meksika, Hindistan, Çin, Avusturalya, Tunus, Türkiye, Arjantin ve dünyanın diğer ülkelerinde verilmektedir.

           Bugüne kadar Enstitü’ nün seminerlerinde 2.900.000 ’den fazla insan sağlığına kavuşmuş ve hayatlarını daha dengeli bir biçime oturtabilmiştir. “Tıbbi kitapların hepsinde hastalığınızın tedavisinin olanaksız olduğuna dair şeyler okusanız da, eğer sizi bu hayata bağlayan bir değer varsa siz başarıya mahkûmsunuz” diyor Ord. Prof. Norbekov yeni gelen hastalara. Ve bu sadece bir laf değil. Gençlik yıllarında Mirzakarim’e doktorlar çaresiz bir hasta teşhisi koymuşlar. Ama o, hastalığı yenebilmiş. Ve şimdi bu güçlü insan sağlığa giden yolu başkalarına göstermektedir. Yirmi seneyi aşkın zaman içerisinde muazzam bir deneyim edinmiş, yeni yöntemler bulmuş, bilimsel buluşlar yapmış, birkaç uluslararası ödül ve diploma almıştır. Solunum, sindirim, bevliye, kalp-damar, sinir, iç salgı bezleri, bağışıklık sistemi, kronik hastalıklarda ve klinik araştırmalarda çok güzel sonuçlar elde etmiştir.

           Norbekov’ un görme yetisine kavuşmayı içeren telif eseri çağdaş tıpta bir devrim yarattı. İlaçsız ve cerrahi müdahale olmadan bu metot insanları görme yetisine kavuşturmaktadır. Resmi tıpta çaresiz olarak nitelendirilen bazı göz hastalıklarının da buna dâhil olduğunu özellikle belirtmek gerekir. Görme sinirinin işlevini kaybetmesi, miyop, astigmat, çeşitli distrofiler, katarakt, glokom, daltonizm vs. de girer. Burada Norbekov Enstitüsü’nün ilgilendiği teşhislerin hepsini sıralamak imkânsızdır. Ancak özellikle belirtmek gerekir ki kendi üzerlerinde yaptıkları çalışma sayesinde % 97–98 insan on günlük eğitim – öğrenme seminerleri içerisinde sağlıklarına kavuşmaya başlamıştır.

           Norbekov ‘un sistemi, 18 telif eseri ve bilimin psikofiziyoloji dalındaki temel keşifleri kapsıyor. Seminer katılımcısının Enstitü ’de almış olduğu güçlü ve olumlu içtepi, onun aile içindeki uyum iklimini yeniden kurmasına, anne-baba ve çocuklar arasındaki anlayışı kazanmasına, iş yerinde meydana gelen anlaşmazlıkların önkoşullarını gidermesine yardımcı olmaktadır.

           Sistem, insanın yaratıcı potansiyelini ortaya çıkararak doğrudan doğruya işin güvenliğini etkiliyor. Seminer katılımcısın çoğu aldığı derslerden sonra kendi işini kuruyor. Çocuk gibi hayatı seven, sonsuz yetenekli, meraklı; bir savaşçı gibi cesur, güçlü ve atılgan; bir hoca kadar çok yönlü, yetkin, bilge, sabırlı ve sakin vasıfları ile bu fevkalade insan başkalarında da onun gibi olma hevesini uyandırıyor.

           Şimdiye kadar yirmi dört meslek dalında öğrenciye sahiptir. Bir insanın arkasında onu çeşitli dallarda ve hayatın çeşitli alanlarında izleyen böylesi bir ordu olduğuna inanmak gerçekten çok zor. Yani sporda, iş dünyasında, eğitim alanında, psikoloji, tıp, ebru sanatı, müzik, sinema, sahne ve yazarlık alanında vs.  Bu dalların hepsinde M.S.Norbekov bir uzmandır ve büyük başarılar elde etmiştir. İş adamı olarak multimilyoner olmuştur. Sevinç ve hüzünleri tatmış ve kendisinde maddiyatın peşinde koşma hissini durdurabilmiş ve bilinçli olarak ruhani bir arayış uğruna paradan vazgeçebilmiştir.

           Bu insan sayesinde milyonlarca insan sağlığına ve kendine olan inancına kavuşmuştur. Antrenör olarak sporun çeşitli dallarında onlarca dünya şampiyonu yetiştirmiş, yüzlerce insanın iş dünyasında bir kariyer sahibi olmasını sağlamış, onlar da kendi aralarında çok zengin insanların kulübünü kurmuştur, ve bugün bu kulüp üyelerinin sayısı hızlı bir şekilde büyümektedir.

           Milyonlarca okur onu bestseller olarak tanımlanan ‘Aptalın Deneyimi. Aklını Başına Toplama Rehberi. Aktif İyileşme ve Gözlüklerden Kurtulma’ (Türkçesi Sistem Yayıncılık tarafından 2005’de yayımlandı), ‘Had Nerede Kışlanıyor ya da Bir Milyon Çözüm Beleşçe Nasıl Elde Edilir’, ‘Enerji Lavmanı ya da Saflar Köyünün Sakini Nüra Teyzenin Parlak Zaferi’, ve G. Volkov ile birlikte hazırladığı ‘Kafanıza İnen Başarı ve Ondan Nasıl Kurtulabilirsiniz’ ve diğer kitapların yazarı olarak tanınıyor.

           Onun sırrı çok basit: O, başarma sanatının uzmanıdır. İnsanın doğasını tanıma ve sevebilme mahareti onun esas yeteneğidir. Mirzakarim Sanakuloviç Norbekov: Rusya Doğa Bilimleri Akademisi’nin üyesidir. Uluslararası Akademi’nin Tıp Bölümü’nün ilmi keşif ve icatlarının üyesidir. Karatede Sam Chon Do dalında siyah kuşak ve Kekusinkay dalında siyah kuşak sahibidir.