ALAADDİN TEZCAN İLE I. SEVİYE NORBEKOV SİSTEMİ SAĞLIK KURSU HAKKINDA

date01 Kasım 2022 categoryKEO

Norbekov sistemi üzerine öğretmen Alaaddin TEZCAN ile tamamı Türkçe ve 9 gün sürecek olan rehabilitasyon kursunun detayları ve katılım şartları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Bu sistem ne için?

  • Yaşamını pozitif yönde değiştirmek isteyenlere etkisi kanıtlanmış deneyimler sonucu oluşan pratik yöntemler sunuyor.
  • Bu yöntemlerle başta sağlığınız üzerinde olmak üzere zihinsel ve fiziksel yapınızda değişiklikler yapabileceksiniz.
  • Bu sistem organizmanız iyileştirmeye bedeninize hâkim olmayı size öğretiyor.

1. Seviye eğitiminde ağırlıklı olarak göz sağlığı ve gözlüklerden kurtulma üzerine etkisi yüksek egzersizlerle birlikte.

  • Omurga ve eklem jimnastiği
  • Damar ve irade jimnastiği
  • Hayal gücü duygu jimnastiği
  • Hormonal denge jimnastiği
  • Cilt egzersizleri jimnastiği
  • Fiziksel duruş jimnastiği
  • Organların iyileştirilmesi egzersizleri gibi hayatınız boyunca size lazım olacak ve kendi kendinize yapabileceğiniz pratik uygulamalar öğretilecektir.

9 günlük eğitim sonrası devam eden çalışmalar 40 güne tamamladıktan sonra kendinizdeki değişimlere inanamayacaksınız!


Diğer eğitim sistemlerinden ne gibi farkları var?

  1. Norbekov eğitim sistemi tek yönlü değildir. Öncelikle sağlıklı bedeni hedef alır. Sağlıksız bedenin düşleme üzerine kuracağı hayallerde sağlıksız olur. Fiziksel bedenin sağlığı üzerine ana çalışmalarını sürdürür.
  2. Hayal gücünüzü nasıl kullanacağınız yönünde size pratikler kazandırır. Nasıl düşleme yapacağınız ve aynı hayal gücünüzle organları iyileştirme yönünde etkili uygulamalar öğretir. Bu öğretilerle hayat boyu bir başkasına muhtaç olmadan kendi kendinizi tedavi edebilirsiniz.
  3. 1 ya da 2 günlük eğitimlerin birçoğunda olduğu gibi teorik bililerden ziyade pratik uygulamalar ağırlıklı olduğu için 9 günün sonunda ciddi bir yol kat etmiş olursunuz. Değişimleri günlük olarak tecrübe edersiniz. Grup çalışması olduğu için aldığınız sonuçlar çok daha kısa sürede ortaya çıkar.
  4. Norbekov eğitim sisteminin temelinde İbni Sina ve doğu öğretileri yer almaktadır. Norbekov Eğitmenleri Yurt Dışından Geldiği İçin Nadir Gerçekleşen Bu Eğitimde Siz de Yerinizi Alın

Norbekov Sistemi

Ord. Prof. Norbekov’un iyileştirme sisteminde çağdaş tıp tion, bir taraftan eskiçağ kaynaklarından faydalanırken diğer taraftan ise kuvvetli ve yaratıcı bir tamamlayıcı gelişim kazanıyor. M. S. Norbekov, eski Doğu hekimlerinin tecrübelerini denetlemek için çağdaş tıbbın teknik donanımını tam tamına kullanmıştır. Sağlıklı olma ve gençleşme problemini, o hücrenin hayati etkinliğini esas alarak incelemiş. Onun araştırmalarının sonuçları ‘Eritrosit ve kloroplast biyolojik sistemlerin diyafram bağlanışlı asetilkolinesteraz katalitik aktivitesinin dış ve iç çevre ile adaptasyonunun değişme yasallığı’ adlı eserinde biyolojik kavramlar muntazam bir dille anlatılmış ve tespit edilmiştir. Bu esere biyoloji alanında, ilmi bir keşif statüsü verilmiştir.

Sade bir dille söyleyecek olursak, keşfin özeti şöyledir: kanımızda bir unsur bulunmuştur o da sağlığımızın durumuna dair biyolojik bilgiyi taşıma özelliğine sahiptir. Beynin belirli bir kısmından gelen bu bilgi, asetikolinesterazın kanın eritrositlerine molekülleri ile bağlanmış olan fermenti yardımıyla kan akımı içinde bütün organizmaya yayılmıştır. Bedenin hücreleri için bu yolla gelen bilgi, onların hayat aktivitesini değiştirmek için kendi başına bir emirdir.

Demek ki, hücrenin sağlamlaşma ve gençleşme sürecini başlatmak için gereken bilgiyi vermek gerekir belli bir kalite ve gerginliğe sahip olumlu sinirsel bir içtepi yaratmak lazımdır ki, o da organizmada ona uygun bir biyokimyasal değişiklikler yaratsın. Kan dolaşımının bir döngü (devre) içerisinde beynin olumlu bir içtepisinin olduğuna dair bilgiyi tespit etmeye ve kan hücrelerine aktarmaya başlıyor, kan ise bu bilgiyi bedenin bütün hücrelerine, bütün biyolojik sistemimize dağıtmaya ve aktarmaya başlıyor.

Hızlı Öğrenme Tekniği ‘Lütfen, ne kadar zaman içinde bir yabancı dili öğrenebileceğinizi söyler misiniz? Bir sene mi? İki mi? Belki daha fazla... İçinizdeki gizli dâhiyane yetenekleriniz sayesinde bir ay içinde penguenlerin dilini bile öğrenebilirsiniz! Bu yetenekleri nasıl keşfedeceksiniz ve nasıl harekete geçireceksiniz? İşte konunun özü de burada ’ diyor …

Sistemin Altyapısı

Sistem, Ord. Prof. Norbekov’un birkaç tıbbi işlemlerini içeriyor. İşte keşif olarak patent almış olanlarından bazıları:

İnsan Organizmasının Fonksiyonlarını Geliştirme Yöntemi; Yöntem, uyanık ve kendi kendine dalış durumunda, bireyin kendi kendini ve karşı tarafı telkini ve bunun yanında fiziki egzersizler kompleksini ve biyolojik aktif noktaları etkilemeyi içeriyor. Bu yöntem Doğu’nun geleneksel iyileştirme uygulamalarına dayanarak hazırlanmıştır.

Refleks Yöntemi

 

Etkinlik tarihi      : 4 - 13 Kasım 2022

Yer                       : Konya Eczacı Odası

Kursun Ücreti    : 3600 ₺ yerine 1800₺ (Meslektaşlarımıza ayrıca %15 indirim uygulanacaktır.)

ZOOM platformunda çevrim içi ders imkanı!

Kayıt için İrtibat  : Tel: 0539 851 84 64 – WhatsApp: 05323123083

Daha ayrıntılı bilgi talebiniz için yukarıdaki numaraları ve tr@norbekov.com mail adresine başvurabilirsiniz.