ÖNEMLİDİR! BÜYÜK ECZACI MİTİNGİ KATILIM VE ULAŞIM BİLGİLERİ HAKKINDA

date25 Kasım 2022 categoryKEO

Değerli Meslektaşlarımız,

Büyük Eczacı Mitingimiz 27 Kasım 2022 Pazar Günü 13.00 – 17.00 saatleri arasında Ankara Anıt Park da gerçekleştirilecektir.

Miting Katılımcılarımız için hazırlanan materyaller;

• 1 adet Miting Önlüğü, 1 adet Şapka, 1 adet Düdük ve 1 adet Yağmurluk,
  • Kumanya (Sandviç, kek, elma ve meyve suyundan oluşan)
  • Su

Not: Otobüsle ulaşım sağlayan meslektaşlarımız yukarıda bahsedilen miting materyallerini Gölbaşında, kendi özel araçları ile katılım sağlayacak meslektaşlarımız ise miting alanında alabileceklerdir.

Mitinge katılım sağlayacak tüm meslektaşlarımızın, yanlarında eczacı olduklarını gösteren, Eczacı Kart, Eczacı Kimlik Kartı, kartvizit gibi bir belgeyi bulundurmaları önemlidir.

Miting alanına giderken, miting malzemesi dışında mümkün olduğu kadar az ve hafif kişisel eşya getirilmesi; büyük çanta, metal eşya, powerbank gibi malzemelerin bulundurulmaması büyük önem arz etmektedir.

Otobüsle ulaşım sağlayan meslektaşlarımız için toplanma noktası;

Otobüs Kalkış Toplanma Yeri ve Saat Bilgisi

Konya Merkez Toplanma Yeri; Konya Eczacı Odası