ÖNEMLİDİR! DEPREMDEN ETKİLENEN BÖLGELERİMİZE İLETMEK İSTEDİĞİNİZ İLAÇ VE TIBBİ MALZEME DIŞI YARDIMLARINIZ HAKKINDA

date07 Şubat 2023 categoryKEO

Değerli Meslektaşlarımız

Depremden etkilenen bölgelerimize iletmek istediğiniz ilaç ve tıbbi malzeme dışı yardımlarınız için gerekli ihtiyaç listesi aşağıdadır.

• Battaniye – Uyku Tulumu
  • Soğuktan Koruyacak Giyim Malzemeleri (İçlik-Kışlık Çorap-Kazak-Mont-Bot Vb.)
  • Özellikle Çocuklar İçin Giyim Malzemeleri (Koruyucu Kıyafetler-Atkı-Bere-Eldiven-Mont-Bot Vb.)
  • Hijyen Malzemeleri (Diş Fırçası-Diş Macunu-Islak Mendil- Hijyenik Ped-Sabun-Dezenfektan Vb.)
  • Isıtıcı, Fener
  • Bebek Bezi – Bebek Maması

Ürünler Odamızda toplanacak olup, kesinlikle kullanılmamış sıfır ürün olmalı ve ilaç olmamalıdır. Yardımcı olacak meslektaşlarımızın ürünleri mesai saatleri içinde Odamıza getirmeleri gerekmektedir.  Toplanan ürünler afet bölgesine ivedilikle gönderilecek olup durumun aciliyeti meslektaşlarımızın bilgilerine sunulur.