ÖZEL DÜNYA GÖZ HASTANESİ SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

date09 Kasım 2017 categoryKEO

Odamız ve Özel Dünya Göz Hastanesi arasında gerçekleşen görüşmeler neticesinde 27.10.2017 tarihinde Odamız ve Özel Dünya Göz Hastanesi arasında "Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi" imzalanmıştır.

İmzalanan protokole göre; Özel Dünya Göz Hastanesi ile Odamız üyesi eczacılar, eş, çocuk ve 1. Derece yakınları, Konya Eczacı Odası personeli eş, çocuk ve 1. Derece yakınları; Konya’ da faaliyet gösteren eczane personelleri eş, çocuk ve 1. Derece yakınlarını kapsayan indirim anlaşması yapılmıştır.

Eczacılarımızın bilgileri Odamız tarafından hastane bilgi işlemine liste halinde ulaştırılacaktır. Eczacılarımız  yahut birinci derece yakınları hastaneye gittiklerinde sadece T.C. Kimlik Numaralarını belirtecekler, hastane tarafından sistemde kontrolü yapılan eczacı yahut birinci derece yakını  indirimli işlem alacaktır.

Eczane teknisyenlerimiz için ise aşağıda yer alan dilekçe örneği muayeneye gitmeden önce eczane teknisyenlerimiz için eczacılarımız tarafından doldurulacak, eczane teknisyenlerimiz hastaneye gittiklerinde bu form ile işlemlerini başlatabileceklerdir.

Protokol metni ve form örneği aşağıda yer almakta olup, bilgilerinize sunulur.

Özel Dünya Göz Hastanesi Sağlık Hizmetleri sözleşmesi için tıklayınız...

Eczane teknisyeni hastane başvuru formu için tıklayınız...