ÖZEL MEDOVA HASTANESİ SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Odamız ve Özel Medova Hastanesi arasında gerçekleşen görüşmeler neticesinde 11 Şubat 2021 tarihinde Odamız ve Özel Medova Hastanesi arasında "Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi" imzalanmıştır.

İmzalanan protokole göre; Özel Medova Hastanesi ile Odamız üyeleri; birinci derece yakınları, oda personelimiz; eş ve çocukları, eczane teknisyenlerimiz; eş ve çocuklarını kapsayan indirim anlaşması yapılmıştır.

Eczacılarımızın bilgileri Odamız tarafından hastane bilgi işlemine liste halinde ulaştırılacaktır. Eczacılarımız yahut birinci derece yakınları hastaneye gittiklerinde sadece T.C. Kimlik Numaralarını belirtecekler, hastane tarafından sistemde kontrolü yapılan eczacı yahut birinci derece yakını indirimli işlem alacaktır.

Eczane teknisyenlerimiz için ise aşağıda yer alan dilekçe örneği muayeneye gitmeden önce eczane teknisyenlerimiz için eczacılarımız tarafından doldurulacak, eczane teknisyenlerimiz hastaneye gittiklerinde bu form ile işlemlerini başlatabileceklerdir.

Protokol metni ve form örneği aşağıda yer almakta olup, bilgilerinize sunulur.

Özel Medova Hastanesi Sağlık Hizmetleri sözleşmesi için tıklayınız

Eczane teknisyeni hastane başvuru formu için tıklayınız