ÖZEL DÜNYAGÖZ HASTANESİ SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Meslektaşlarımızın Dikkatine!!!

Odamız ve Özel Dünyagöz Hastanesi arasında gerçekleşen görüşmeler neticesinde 19.12.2020 tarihinde Odamız ve Özel Dünyagöz Hastanesi arasında "Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi" imzalanmıştır.

İmzalanan protokole göre; Özel Dünyagöz Hastanesi ile Odamız üyeleri; birinci derece yakınları, oda personelimiz; eş ve çocukları, eczane teknisyenlerimiz; eş ve çocuklarını kapsayan indirim anlaşması yapılmıştır.

Eczacılarımızın bilgileri Odamız tarafından hastane bilgi işlemine liste halinde ulaştırılacaktır. Eczacılarımız  yahut birinci derece yakınları hastaneye gittiklerinde sadece T.C. Kimlik Numaralarını belirtecekler, hastane tarafından sistemde kontrolü yapılan eczacı yahut birinci derece yakını  indirimli işlem alacaktır.

Eczane teknisyenlerimiz için ise aşağıda yer alan dilekçe örneği muayeneye gitmeden önce eczane teknisyenlerimiz için eczacılarımız tarafından doldurulacak, eczane teknisyenlerimiz hastaneye gittiklerinde bu form ile işlemlerini başlatabileceklerdir.

Protokol metni ve form örneği aşağıda yer almakta olup, bilgilerinize sunulur.

Özel Dünyagöz Hastanesi Sağlık Hizmetleri sözleşmesi için tıklayınız

Eczane teknisyeni hastane başvuru formu için tıklayınız