ŞEKERBANK PROTOKOLÜ HAKKINDA

date16 Ekim 2020 categoryTEB
Türk Eczacıları Birliği ile Şekerbank arasında üyelerimizin bankacılık hizmetlerinden avantajlı olarak yararlanabileceği ve Kredi Kartına ek katkı sağladıkları protokol imzalanmış olup protokole göre ;

a) Kredi Kartı ve Karta Bonus: SGK ödemesini Şekerbank'a taşıyan Eczacılara, özel avantajlara sahip, logolu kredi kartı basılarak eczacılarımıza gönderilecek ve bu karta her ay istisnasız/koşulsuz 150 TL bonus puan yüklenecektir.

b) POS: Herhangi bir ciro şartı vb olmaksızın Türk Eczacıları Birliği/Eczacı odaları üyelerine özel, komisyonlu/valörlü çalışmalarını sağlayacak farklı seçenekler oluşturulmuştur.

 c) Internet ve Mobil Bankacılık: EFT/Havale gibi işlemlerde ücret muafiyeti d) Diğer Ücretler: POS İnaktiflik Ücreti ve Çek Karnesi Ücreti muafiyeti , Hesap İşletim Ücreti Muafiyeti
Koşullar

• Türk Eczacılar Birliği Üyesi olan ve kredi talebi olan tüm eczacılara kredi faiz oranı, kredi kullandırım komisyonu muafiyeti sağlanacaktır.

 • Eczacılara Destek Kampanyası'ndaki diğer avantajlar için SGK ödemelerinin Şeker Banka taşınması gerekmektedir.

• Kredinin teminatsız (açık), imza karşılığı veya teminatla kullandırılması bankanın uhdesinde ve talep sahibinin kredibilitesine göre değişiklik gösterebilir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

Konya Eczacı Odası