SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ 1. SINIF VE 2. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN “BEYAZ ÖNLÜK GİYME” TÖRENİ DÜZENLENDİ.

date16 Mayıs 2022 categoryKEO

14 Mayıs Eczacılık Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Odamız bahçesinde Selçuk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 1. Ve 2. Sınıf öğrencileri İçin Önlük Giydirme Töreni düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz BAĞCI’ nın ve Oda Başkanımız Uzm. Ecz. A. Hakan KORU’ nun açılış konuşmalarıyla başlayan törende Selçuk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 1. sınıftaki ve 2. Sınıftaki öğrencilere mesleğe girişin ilk adımı olarak beyaz önlük giydirildi. Düzenlenen  “Önlük Giydirme” törenine;  Selçuk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz BAĞCI, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Nuraniye ERUYGUR ve Dr. Öğr. Üyesi Ali AŞCI, Türk Eczacıları Birliği Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi Ecz. Melek KARAMAN, Konya Eczacı Odası II. Başkanı Ecz. Sema DURMAZ TRAŞ, Genel Sekreteri Ecz. Mustafa Şeref YAVUZ, Saymanı Ecz. Emre KÜÇÜKBAĞRIAÇIK, Veznedarı Ecz. Zeynep ÖZDEMİR, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Fatih KAŞ ve Ecz. Alper Ozan TURAN, Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Önder DOĞAN, eski dönem Oda Başkanlarımızdan Ecz. Cemil KARAKAP ve Ecz. Adem AÇIKGÖZ,  Akademisyenler, meslektaşlarımız, öğrenciler ve aileleri katıldı.