SİSTEMİK FLOROKİNOLONLAR İÇİN HAZIRLANAN SAYIN SAĞLIK MESLEĞİ MENSUBU MEKTUBU HAKKINDA

date12 Haziran 2018 categoryKEO
Türk Eczacıları Birliği’ne T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'ndan gelen 07.06.2018 tarihli ve 107591 evrak numaralı yazı ile;
Sağlık mesleği mensuplarının ilaç güvenliliği ile ilgili konularda meydana gelen gelişmelerden ivedilikle haberdar olmaları amacıyla Sayın Sağlık Mesleği Mensubu Mektubu (SSMMM) dağıtılması uygulamasının Kurum tarafından yürütüldüğü, Bu doğrultuda "Sistemik florokinolonlar: Güvenlilik profiline bağlı önemli kullanım kısıtlamaları" başlığıyla dağıtılması Kurumca onaylanan mektubun Odamız tarafından duyurulması istenmektedir.

İlgili Kurum yazısı ve Sayın Sağlık Mesleği Mensubu Mektubu ekte yer almakta olup meslektaşlarımızın bilgilerine sunulur.

Kurum yazısı için tıklayınız.