Sokağa Çıkma Yasağı hakkında

date10 Nisan 2020 categoryTEB
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, KONYA, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır." denildi.

Konya İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmelerimiz neticesinde;

11.04.2020 (Cumartesi) günü eczanelerimizin tamamı normal mesailerini yapacaktır, aynı gün nöbetçi eczanelerimiz gece nöbetlerini tutacaklardır.

12.04.2020 (Pazar) günü ise nöbetçi eczanelerimiz açık kalacaktır.

Çalışma saatlerimizde bir değişiklik olmayıp açılış 09:30 - kapanış 17:30 saatlerinde olmak üzere devam edecektir.

İlçelerimizin çalışma, nöbet, gün ve mesai saatlerinde de değişiklik olmayacaktır.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ile yapılan görüşmelermiz neticesinde eczacılar kendi eczacı kimlik kartlarını, eczacı teknisyenlerimiz ise eczacı teknisyeni kimlik kartlarını yetkililere sorulması halinde göstererek eczanelerine gidebileceklerdir.

Konya Eczacı Odası 11.04.2020 (Cumartesi) günü kapalı olacaktır.

Bu süreçte oluşabilecek farklı durumları siz meslektaşlarımıza web sayfamız ve SMS ile duyurmaya devam edeceğiz.

Toplu ulaşımın da iptal edilmesi nedeniyle eczacılarımızın ve eczane personelinin ulaşımı kişisel imkanlarla olabilecektir.

Meslektaşlarımızın kendi personellerini Odamızın duyurusu doğrultusunda bilgilendirmeleri önem arz etmektedir.