SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KAPSAMINDA 18 NİSAN 2020 CUMARTESİ GÜNÜ AÇIK KALACAK ECZANELER LİSTESİ

date16 Nisan 2020 categoryKEO
Değerli Meslektaşımız

Bilindiği üzere 18 – 19 Nisan 2020 Cumartesi ve Pazar günleri için sokağa çıkma yasağı olacağı ilan edilmiştir.

Konya İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmelerimiz neticesinde;
18.04.2020 (Cumartesi) günü eczacılık hizmetlerini aksatmadan belirlenen listeye göre sırayla eczanelerin açılmasına karar verilmiştir. Listeler bölgesel kura yöntemi ile hazırlanmıştır.
Cumartesi günü linkte verdiğimiz listedeki meslektaşlarımız eczanelerini sabah 09.30’da açacak, 17.30’da kapatacaklardır.
Aynı günün gecesinde 10 bölgedeki eczanelerimiz normal gece nöbetlerini tutacaklardır.

19.04.2020 (Pazar) günü ise normal nöbetçi eczanelerimiz açık kalacaktır. İlçelerimizin çalışma, nöbet, gün ve mesai saatlerinde de değişiklik olmayacaktır.

Eczacılarımızın ve eczacı teknisyenlerimizin kimlik kartlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
Konya Eczacı Odası 18.04.2020 (Cumartesi) günü kapalı olacaktır.

Linkteki listelerin (4 sayfanın tamamı) 17.04.2020 Cuma günü mesai bitiminden önce herkes tarafından görünebilecek şekilde eczane camlarına asılması gerekmektedir. Hasta mağduriyeti yaşanmaması açısından önem arz etmektedir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.
Eczane Listeleri İçin Tıklayınız