TAMAMLAYICI ECZANE SİGORTASI BEDEL ARTIŞ ZEYİLNAMESİ HAKKINDA

date02 Kasım 2022 categoryTEB

Türk Eczacıları Birliği tarafından Odamıza gelen 02.11.2022 tarih ve 10987 sayılı " Tamamlayıcı Eczane Sigortası Bedel Artış Zeyilnamesi Hakkında" bilgilendirmenin yer aldığı yazı aşağıdaki şekildedir;

“Ülkemizde son dönemde yaşanan enflasyon artışı ve buna bağlı olarak maliyetlerin yükselmesi nedeniyle, Eczane Tamamlayıcı Sigortaları açısından, gerçekleşecek bir hasar durumunda eksik sigorta ile karşı karşıya kalınmaması için, meslektaşlarımızın devam eden poliçelerinde sigorta bedellerinin arttırılması (Demirbaş, emtia, dekorasyon, Elektronik cihaz, Cam ve Kağıt Reçete için) amacıyla bedel artış zeyilnamesi düzenletmeleri mümkündür.

Bilgilerinizi, üyelerinizin, TEB Artı Sigorta ile 0312 408 25 00 numaralı telefondan ya da İlgili Bölge Temsilcilerinizle irtibata geçerek, bedel artış zeyilnamesi düzenletebilecekleri konusunda bilgilendirilmesini saygılarımla rica ederim.”

TEB'den Gelen Yazı