TEB YARDIMLAŞMA SANDIĞI AİDAT ÖDEMELERİ VE FERDİ KAZA SİGORTA YENİLENMESİ HAKKINDA

date29 Nisan 2022 categoryTEB

Bilindiği üzere TEB Yardımlaşma Sandığı üye aidatlarının her yılın Şubat ayı sonuna kadar ödenmesi Yönetmelik gereği zorunludur.

Her yıl Yardımlaşma Sandığı üyelerimize İlk Ateş Eczane Paket ve Ferdi Kaza Sigortaları ücretsiz yapılmaktadır.

Eczane Paket Sigortası kapsamındaki hasar ödemelerinde herhangi bir sorun yaşanmaması ve 13 Mayıs 2022 tarifinde Ferdi Kaza Sigortası poliçelerinin yenilenebilmesi için 2022 ve daha önceki Yardımlaşma Sandığı üye aidatları – Afet fonu aidatlarının tahsili önem arz etmektedir.

Aidat Ödemeleri; Odamız, Farmainbox ve Web sayfamızda bulunan TEB Yardımlaşma Sandığı banka hesaplarına yapılabilmektedir.

İlgili kurum yazısı aşağıda yer almakta olup konu bilgilerinize sunulur.

Kurum yazısı için tıklayınız.