TEB YARDIMLAŞMA SANDIĞI KREDİLERİNDE FAİZ İNDİRİMİ HAKKINDA

date13 Aralık 2019 categoryTEB
Üyelerimize kullandırılan kredilerin maliyetini daha da düşürmek amacıyla TEB Yardımlaşma Sandığınca İş Bankası aracılığıyla kullandırılan kredilerin faiz oranı aylık %1,15 düzeyinden %1,10 düzeyine çekilmiştir.
Türk Ekonomi Bankası aracılığıyla kullandırılan kredi faizler %1,07 olarak devam etmektedir.

Bankaya iletilen kredi kullandırım talimatının süresi, 1 ay olup; 1 ay içinde kullanılmayan
krediler değerlendirilmeyecektir.

Üyelerimize kullandırılan kredi işlemlerinde hiçbir isim altında masraf alınmayacaktır.

Kredi ödeme tablosuna göre sadece ödeme gününe bağlı olarak küçük değişiklikler olabilir.

Kredi talebinde bulunan üyelerimizin kendilerine ve kefillerine ait aşağıda bildirilen evrakları bankaya ulaştırmaları halinde kredilerinin tahsis süreci hızlanacaktır.

Ayrıca kredi kullanacak üyelerimizin kredi talep formlarının asıllarıyla birlikte Oda onay yazınızın TEB Yardımlaşma Sandığına ulaştırılması gerekmektedir.

Kredi talebinde bulunan borçlu ve kefil üyemizin bankaya teslim etmesi gereken evraklar;
  1. Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  2. İmza sirküleri,
  3. Son 2 tam yıl sonu gelir ve kurumlar vergisi beyannamesi ve bulunulan yılın son dönem geçici vergi beyannamesi.
  4. Vergi levhası,
  5. Banka sorgularında ödenmemiş bir kayıt (çek/senet/haciz/kredi ve kart gecikmesi vb.) varsa ödendi belgeleri,
  6. Üyesi olunan eczacı odası'ndan alınan borçlu ve kefil üyemiz için oda kayıt belgesi.
*Banka, gerek duyması durumunda ek bilgi ve belge isteyebilecektir.

İş Bankası Kredi Ödeme Tablosu için tıklayınız.

Meslektaşlarımızın bilgilerine sunulur.