UZUN DÖNEM ARAÇ KİRALAMA HAKKINDA

date25 Ekim 2017 categoryKEO

Bilindiği üzere 2 yıl önce odamız araç kiralama şirketleri ile görüşerek eczacılarımızın indirimli araç kiralaması konusunda aracılık etmişti. (Bu konu ile ilgili olarak 2 yıl önce kiralamış olduğumuz araçlarla ilgili gerçekleşen kiralama maliyeti ve satın alma maliyeti karşılaştırmasını gösteren tablo ekte bilgilerinize sunulmuştur.)

Yapılan kiralamaların süresi bu sene sonunda biteceğinden ve odamıza ulaşan yeni talepler üzerine odamızın kiralama firmaları ile görüşerek aldığı güncel fiyatlar şu şekildedir.

ONECAR ARAÇ KİRALAMA

24 AY/YILLIK 20.000 KM İÇİN

AUDI A3 SEDAN 1.6 TDI 116 HP DYNAMIC 395 € +KDV / AYLIK

VW PASSAT 1.6 TDI BMT 120 PS IMPRESSION 450€+KDV / AYLIK

Araç adedi sınırlı olup alınan fiyatlar 31 Ekim 2017 tarihine kadar geçeridir. Bu tarihe kadar başvuru yapan eczacılarımız kampanyalı fiyatlardan faydalanabilecektir.

Belirtilen fiyatlar üzerinden araç kiralamak isteyen meslektaşlarımızın ekte bulunan tabloyu doldurarak eczarac@gmail.com  adresine mail yolu ile ulaştırmaları gerekmektedir.

Tablodaki bilgiler anlaşılan firma ile paylaşılacak ve ilgili firma temsilcisi tarafından eczacılarımızla iletişime geçilerek kiralama işlemleri tamamlanacaktır.

Araç Kiralama Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Araç Satın Alma - Araç Kiralama Karşılaştırması İçin Tıklayınız.

Araç Satın Alma Kiralama Maliyet İçin Tıklayınız.